Neka ostane među nama, film Rajka Grlića ›› Službeni web sajt novog filma Rajka Grlića 'Neka ostane među nama'. Scenarij: Rajko Grlić i Ante Tomić. Pogledajte prije nego opet prevarite voljenu osobu! Neka ostane među nama, film Rajka Grlića ›› Službeni web sajt novog filma Rajka Grlića 'Neka ostane među nama'. Scenarij: Rajko Grlić i Ante Tomić. Pogledajte prije nego opet prevarite voljenu osobu!

Nikola

NIKOLA (49) je bonvivan zaraznog smijeha koji besramno i opsesivno juri žene.
Ujedno je i hipohondar u beskrajnom strahu od smrti.
Generalni je direktor reginalne podružnice velike američke tvrtke. Zarađuje puno novca i zna se nositi s tim. U braku je s Anamarijom (39), koja je nekoć pozirala njegovom ocu, slavnom slikaru.

Miki Manojlović - Nikola

Foto galerija - portreti glumaca (press - hi-res)


Miki Manojlović

Miki Manojlović rođen je 5. travnja 1950. g. u Beogradu. Poznat je po glavnim ulogama u nekim od najvažnijih filmova kinematografije bivše Jugoslavije.
Odrastao je u obitelji kazališnih glumaca. Nakon glumačkog debija 1970. godine, nastavio je s angazmanom u brojnim filmovima i TV dramama snimanima u bivšoj Jugoslaviji. TV serija Grlom u jagode u kojoj je glumio nezaboravnog Mikija Rubirozu donijela mu je kultni status.

Filmografija

Zavet (2007)
Hadersfild (2007)
Irina Palm (2007)
Klopka (2007)
La Fine del mare (2007)
L' Enfer (2005)
Ze film (2005)
Mi nismo anđeli 2 (2005)
100 minuta slave (2004)
Ne fais pas ça (2004)
Hurensohn (2004)
Mathilde (2004)
Tor zum Himmel (2003)
Mali svet (2003)
Les Marins perdus (2003)
Kako loš son (2002)
Jeu de cons (2001)
Mortel transfert (2001)
Sans plomb (2000)
Ėpouse-moi (2000)
Voci (2000)
Les Amantas criminels (1999)
Rien á dire (1999)
Emporte-moi (1999)
Crna mačka, beli mačor (1998)
Bure baruta (1998)
Rane (1998)
Il Macellaio (1998)
Artemisia (1997)
Gypsy Magic (1997)
Portraits chinois (1996)
Someone Else'2 America (1995)
Underground (1995)
La Piste du télégraphe (1994)
Tango Argentino (1992)
Tito i ja (1992)
Mi nismo anđeli (1992)
Un week-end sur deux (1990)
Seobe (1989)
Vreme čuda (1989)
Za sreću je potrebno troje (1985)
Otac na službenom putu (1985)
Jagode u grlu (1985)
Tajvanska kanasta (1985)
U raljama života (1984)
Nešto između (1983)
13.jul (1982)
Sezona mira u Parizu (1981)
Samo jednom se ljubi (1981)
Piknik u Topoli (1981)
Sok od šljiva (1981)
Posljednji podvig diverzanata Oblaka (1978)
Hajka (1977)
Priča o vojniku (1976)
Kosava (1974)
Otpisani (1974)

Bookmark and Share