Neka ostane među nama, film Rajka Grlića ›› Službeni web sajt novog filma Rajka Grlića 'Neka ostane među nama'. Scenarij: Rajko Grlić i Ante Tomić. Pogledajte prije nego opet prevarite voljenu osobu! Neka ostane među nama, film Rajka Grlića ›› Službeni web sajt novog filma Rajka Grlića 'Neka ostane među nama'. Scenarij: Rajko Grlić i Ante Tomić. Pogledajte prije nego opet prevarite voljenu osobu!

Snimamo još 1 dan, tj. još danas!

14.12.2008.

Blagdani i obitelji, pripremite se za nas! Vaši filmaši stižu!!! A film
kreće u svoju novu fazu. Sretno svima!

Snimamo još 2 dana

13.12.2008.

Danas i sutra, još samo 2 dana. Ova zadnja dva dana neće biti nimalo lagana. Uz sve ostalo, brinut ćemo i o devet novoređenih beba...

Snimamo još 3 dana

12.12.2008.

Iza nas je 39 snimajućih dana koji su bili vrlo intenzivni. Još imamo samo 3 dana pred nama za guštanje u stvaranju filma koji ćemo za nekoliko mjeseci gledati na velikom platnu.

Još malo, pa gotovo!

02.12.2008.

Tek dva tjedna nas dijele od kraja snimanja! Kalendar tekuće godine postaje sve tanji što se ne može reći za entuzijazam ekipe, koji je na istoj visini kao i na samom početku snimanja…

Uz nešto malo uspona i padova, izgurali smo pet tjedana snimanja, svetkovali Božić, tugovali na karminama, a uskoro ćemo i proslaviti rođenje novog života! Sve filmski!

Ne otkrivamo više ništa, neka i ovo ostane među nama.

Sve po planu

12.11.2008.

Evo nas već na polovici trećeg tjedna. Snimanje ide prema planu. Ovih
dana ste nas mogli vidjeti i na ulicama Zagreba, a kako se osjećaju ekipa i glumci i dalje možete pratiti na making of-u.